Notice: Only variables should be passed by reference in /var/www/vhosts/re-flexion.eu/httpdocs/includes/controller/page/db.php on line 54

Notice: Only variables should be passed by reference in /var/www/vhosts/re-flexion.eu/httpdocs/includes/controller/page/db.php on line 54

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; TemplatePower has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/re-flexion.eu/httpdocs/includes/templatepower.php on line 509
Reflexion - Home

Doelen en Activiteiten

Reflexion is in 1999 opgericht en bevordert de belangen van achtergestelde groepen in de samenleving. We richten ons vooral op de arbeidsintegratie van kansarme personen en groeperingen. Dat doel bereiken we door mensen in achterstandsituaties succesvol naar werk te begeleiden. Mensen met een beperking horen er nadrukkelijk bij!

Wij zetten ons graag in voor mensen met een beperking, maar ook voor diegenen die moeilijk aansluiting vinden bij hun omgeving. Denk daarbij aan nieuwkomers en senioren. Het vinden van werk is dan het eerste doel: arbeidsintegratie is de kern van ons werk.

Wij helpen met solliciteren

Voor het vinden van werk is het belangrijk dat uw persoonlijke kwaliteiten (aanbod) aansluiten op de vraag naar gekwalificeerd personeel van werkgevers.
Voor werkgevers is het vaak lastig om de kwaliteiten van werkzoekenden te beoordelen. Voor veel werkzoekenden is het opstellen van een goed, informatief CV nog niet zo makkelijk. En een mooie brief of mail-bericht schrijven kan ook echt lastig zijn. Reflexion biedt graag hulp bij het solliciteren. Download dit document voor meer informatie.

Het digitaal portfolio

Om het solliciteren makkelijker te maken, heeft Reflexion met haar internationale partners een toegankelijk digitaal systeem ontwikkeld, waarmee werkelijk iedereen in staat is een persoonlijk en mooi gestructureerd CV te maken. Het systeem heet Sub-Script (klik op de link om de website te bezoeken.

Zodra het portfolio is ingevuld, kunt u met ��n druk op de knop een CV laten afdrukken en per post versturen. U kunt dat CV ook met een sollicitatie per e-mail mee sturen naar de werkgever (als pdf document). Nog handiger is het sturen van een actieve link naar het portfolio: de ontvanger kan daarmee de actuele stand van zaken in uw persoonlijk profiel bekijken. Dagen of weken later is die link nog steeds bruikbaar en krijgt de werkgever hetzelfde profiel inclusief recente wijzigingen te zien.


Contact

Adres:
De Baansteen 15
5688 SB
Oirschot
Tel:
06-24465514
E-mail:
office@re-flexion.eu

Nieuws

28-02
2013
SUB-SCRIPT afgerond
31-01
2013
E-NLL project afgerond
Reflexor:
www.reflexor.eu

Disclaimer